БОЕЦ подаде сигнал в ДАНС срещу лидерите на "Величие"

Сдружението иска проверка дали изпращат информация на Русия

12.06.2024 | 13:23 Редактор: Деси Николова
БОЕЦ подаде сигнал в ДАНС срещу лидерите на

Сигнал срещу лидерите на партия "Величие" Николай Марков и Ивелин Михайлов е внесен в ДАНС. Той е подаден от гражданско сдружение БОЕЦ, чийто председател Георги Георгиев потвърди, че е получил входящ номер.

В разпространена до медиите информация организацията е прикачила интернет публикация на Николай Марков, в която той пише, че получава кадри, заснели износ на българско оръжие за Украйна, след което добавя, че е изпратил видеоклиповете към Москва "за сведение и разпореждане".

БОЕЦ искат ДАНС да провери и дали Ивелин Михайлов притежава паравоенни формирования.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
Ха хах
преди 2 седмици
Проксито на ППДБ -" Боец" явно не следи събитията в интернет пространството и се ръководи от мотото: Всеки, който не служи на посолството е путинист и трябва да бъде докладван в ДАНС за държавна ( срещу САЩ) измяна!. Тази публикация е по повод обвиненията в путинизъм от противниците на Марков, които считат всяко неподчинение към началниците или поставяне на българския интерес над евроатлантическия ( пепел ми на езика) за путинистки грях. " Тук се говори срещу НВ султана . Аз излизам". Сигнализирай за неуместен коментар