Ваня Григорова: Гласувах за това да няма още от същото

Лидерът на "Солидарна България" избра хартиената бюлетина

09.06.2024 | 13:22 Редактор: Вяра Димова
Ваня Григорова: Гласувах за това да няма още от същото

Лидерът на "Солидарна България" Ваня Григорова упражни правото си на вот в 10:00 часа в 94-то СУ "Димитър Страшимиров".

"Гласувах за това да няма още от същото. Именно това беше и мотивът ми да се кандидатирам на тези избори - понеже от 5-6 години се въртим в омагьосан кръг и хората ми споделяха, че каквото и да правят, получават още от същото. Надявам се, че в последните дни всеки си е задал въпроса - възможно ли е да правиш едно и също нещо по един и същи начин и да очакваш различен резултат? Нека този път да е различно", каза тя.

Григорова изрази надежда, че работещите хора – тези, които мъкнат държавата на гърба си и плащат цената, ще спрат да мъкнат и тези, които "в продължение на години си правеха политически и социални експерименти на техен гръб".

"Надявам се все повече хора да гласуват за своя интерес и да разпознаят тези, които са неговите автентични носители", добави тя.

Лидерът на "Солидарна България" избра да гласува с хартиена бюлетина.

"Преди малко повече от половин година изборите за кмет на София ни бяха откраднати през машинното гласуване. Оттогава продължава и делото ни срещу решението на Общинската избирателна комисия, с което за победител в изборите за кмет на София беше обявен Васил Терзиев", напомни Григорова.

Снимка: Пресцентър Коалиция "Солидарна България"