Пеевски: Радев да спре да плаши хората и да заповяда на политическия терен

Той и неговият кръг се снишиха с подвити опашки, посочи лидерът на ДПС

03.06.2024 | 17:15 Редактор: Тодор Петров
Пеевски: Радев да спре да плаши хората и да заповяда на политическия терен

"За упоритите опити на Румен Радев да се намеси в предизборната кампания има само едно обяснение - много иска, ама не му стиска. Отново трябва да му бъде напомнено да престане да плаши хората, а ако неудържимо го влече активната политика - да напусне президентския пост и да заповяда на политическия терен", заяви председателят на ДПС Делян Пеевски в съобщение до медиите. 

Според него, ако президентът няма смелостта да го направи, трябва да изчака срока на мандата си и "да престане да поучава и да се опитва да менторства политиците". 

"Но, тази "смелост" я знаем - той и неговият кръг се снишиха с подвити опашки, когато осветих плановете им да промушат политическия си проект "Трети март". Радев много ясно трябва да осъзнае, че България е член на ЕС и НАТО и никой няма да промени тази ценностна принадлежност", подчертава Пеевски. 

Лидерът на ДПС добавя, че "самозванците, които злоупотребяват с доверието на хората, страхливичко поглеждайки на Изток, където са техните кумири, не могат да променят пътя на страната ни". 

Злоупотребата с толкова важни за хората теми като мира, сигурността и отбранителните способности на държавата проявяват политическата им несъстоятелност и безотговорност, категоричен е Пеевски. 

Къде ще почивате през лятото?

На море в България.
25%
На море в Гърция или Турция.
22%
На екзотична почивка извън Европа.
2%
На планина в България.
6%
На море в Испания, Италия, Хърватска или Черна гора.
4%
Ще ходя два пъти на море - веднъж в България и втори път - в чужбина.
10%
Нямам пари за почивки и екскурзии.
32%
Общо 1000 гласа


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 месеца
Феноменът" не отрече, че има план за война с Русия и изпращане на български военнослужещи. Единствено обвини Радев в путинизъм. Явно всеки, който не желае да участва във войни, и то чужди, е пунинист. Хубаво, ама т.нар. "демократи" като Пеевски не възнамеряват да воюват лично с Русия, а чрез омразните им българи Сигнализирай за неуместен коментар