Борисов: Ако нямаме 80 депутата, няма да правим правителство

ГЕРБ ще управлява при отчетлива разлика, подчерта лидерът на партията

28.05.2024 | 20:00 Редактор: Елеонора Танева
Борисов: Ако нямаме 80 депутата, няма да правим правителство

Светът е в ужасно състояние. Безотговорно е това, което ще стане, ако няма отчетлива разлика. България да остане пак в нестабилност, без правителство, нов цикъл на избори. Ако нямаме над 80 депутата, няма да правим правителство. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Шумен.

"Само тогава можем да правим нов обществен договор с хората. Когато имаме силата и правото да го правим, а не да се държим като сърдити", каза Борисов.

"Аз не искам с теб - това е антиреклама, просто не искам да съм до теб. Аз съм г-н Борисов за теб, Денков. Аз съм Бойко за приятелите си, не съм ония. Моля да не се злоупотребява с нашите светли образи, добро възпитание, защото сме принудени да отговаряме по начин, който не е в нашата етика.", обърна се Борисов към акад. Николай Денков заради рекламния билборд на "Промяната", заради който ЦИК ги наказа. 

Борисов посочи, че не е разрешил да го слагат на предизборни билбордове.

Какви са намеренията ви за 9 юни?

Ще си почивам.
74%
Заминавам на почивка.
14%
Ще празнувам личен повод.
12%
Общо 828 гласа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)


2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 месец
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 месец
Няма нужда от правителство. Главчев е лична собственост на Борисов и е готов да изпълни всяко нареждане на посолството, даже да благодари за честта, която са му оказали, като му нареждат. Сигнализирай за неуместен коментар