Трифонов за катастрофата с кола на НСО: Кирил Петков обеща да ходи пеша

Инцидентът поражда много въпроси, смята лидерът на ИТН

17.05.2024 | 08:13 Редактор: Вяра Димова
Трифонов за катастрофата с кола на НСО: Кирил Петков обеща да ходи пеша

Катастрофата с кола на НСО, в която са пътували съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и неговият пиар Найо Тицин, поражда много въпроси. Това коментира лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

Ето и въпросите според Трифонов:

"Първи въпрос: Спомняте ли си какво каза на 13 декември 2021 година Кирил Петков като министър-председател? Каза, че няма да ползва НСО и ще ходи пеша!

Втори: Днес пеша ли е ходил, или е бил в кола на НСО?

Трети: Като какъв Кирил Петков е бил в кола на НСО? Той не е нито министър-председател, нито председател на НС, нито президент.

Четвърти: Колко пъти коли на НСО са предизвиквали катастрофи с наглото си шофиране по пътищата?

Пети: Дали мислите, че при този зверски удар, след който има починал човек, колата, в която е бил Кирил Петков, се е движела с разрешената скорост?

Шести въпрос: Намираме се в предизборна кампания. Всяка една партия и всеки един народен представител са уведомени, че по време на кампанията не може да ползват за транспорт служебните коли от Народното Събрание. Кой е Кирил Петков?

Седми: Като какъв Найо Тицин се е возил в колата на НСО до Кирил Петков?

Осми: А знаете ли, че същият този Найо Тицин публикува веднага след тази трагедия ето тази снимка от катастрофата с безумния текст: "Човек не знае като се събуди какво му е писано да се случи през деня". Тъкмо са убили човек и да качат във Facebook такава снимка, с такъв текст…

Девети: Според вас, осъзнават ли трагедията?

Десети: Знаете ли, че и Лена Бориславова редовно се вози в кола на НСО? Като каква?

Единадесети: НСО какво им е? Като плаж Корал ли - държавна собственост за лични нужди?

Дванадесети: Колко пъти още трябва да се случи нещо подобно, за да осъзнаем, че разни хора се мислят за привилегировани?

Докога?

И тринадесети въпрос: След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, пиарът му? Кой?", написа Трифонов в социалната мрежа. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)