Деян Николов, "Възраждане": За решенията в София ще влияем чрез СОС

Кандидатът за кмет окачва да има разместване в крайните резултати от първия тур

29.10.2023 | 21:03 Редактор: Елеонора Танева
Деян Николов,

Кандидатът за кмет на "Възраждане" Деян Николов получава към момента 7,1% подкрепа на първия тур на изборите.

"Екзит половете грешат, ще изчакаме крайните резултатите. Вярвам, че ще има размествания. Очакванията ни са софиянци да са направили най-разумния избор и това, което са преценили, ще се съобразим с него като резултат", коментира Николов в специалното изборно студио на Bulgaria ON AIR "Дебют или класика".

Той благодари на хората, които са го подкрепили. Подчерта, че предстоят 4 важни години за София и начинът да се влияе върху бъдещето на града не е само чрез кметския пост.

"Ние ще имаме немалка група в Общинския съвет, което ще ни даде възможност да влияем на решенията за столицата. Надявам се, че разумните решения ще намерят по естевнен път подкрепата, не е въпрос на идеология, геополитика. В СОС трябва да има по-малко политика, повече прагматизъм, когато някой предложи работещо решение за столицата", заяви още Деян Николов. 

Очакванията му са практиката от национално ниво да се прехвърли в местния парламент: "Малка софийска сглобка. Ако това е волята на избирателите, сме длъжни да го приемем", завърши кандидатът за кмет от "Възраждане".

Очаквайте видеото с целия разговор.


1
0 rate up comment rate down comment 0
Тошо Генков
преди 8 месеца
Е щом така гласуват/ не гласуват, това заслужават. Сигнализирай за неуместен коментар