В София има пустеещи предприятия, които могат да се разрушат и да бъдат терен за нови жилища

От 24 районни общини 10 нямат никакви укрития и бомбоубежища, показа проверката на кандидата за кмет Камен Дюлгеров

27.10.2023 | 21:05 Редактор: Елеонора Танева

Очаквам тотално манипулиране на гласа заради премахването на машините и машинното гласуване. То е доста по-надеждно, освен машината на принтер имаме и софтуерното съдържание. Сега имаме само бюлетина, която лесно може да бъде манипулирана. Това коментира кандидатът за кмет на София от "Български гласъ" Камен Дюлгеров в студиото на "Денят ON AIR". 

По думите му полза имат тези, които твърдят, че машинното гласуване е добро, но след днешния ден е по-добре да отпадне. Дюлгеров очаква доверието на избирателите да продължи да се срива. 

"Надявам се хората да не се откажат заради това, което се случва. Гласът на всеки гражданин е важен, ще има полицейско участие навсякъде", добави Дюлгеров.

По време на кампанията той е провел много срещи с кметовете по райони, за да се запознае с проблемите по места. А като част от строителния бизнес предлага решаване на проблема с презастрояването.

"В момента имаме много празни имоти, които се продават с цел инвестиция, но се гледат като бизнес, а не среда за отглеждане на деца. Има стари предприятия, които са пустеещи сгради, които могат да бъдат разрушени и да бъдат изградени цели комплекси на тяхно място", обясни Камен Дюлгеров.

Той и екипът му са посетили официалните бомбоубежища в София. Не са били допуснати отвътре, но обиколката е показала, че от 24 общини 10 нямат никакви укрития, другите 52, които са в районите на София, са почти неизползваеми.

Гледайте целия разговор във видеото.


1
0 rate up comment rate down comment 0
Мало Умник
преди 8 месеца
И като направите цяла София едно огромно же.ка, обитателите му каква ще я вършат ???? При Бай Тошо имаше такава идея - цяла България в София, останалата територия - вилна зона. Сигнализирай за неуместен коментар