Нинова: Искаме спиране на войната и да се развива туризъм

"Премахване на данъчните облекчения, каквото предлага служебният кабинет на Радев, ще е удар по отрасъла", каза лидерът на БСП

24.03.2023 | 09:24 Редактор: Искра Ангелова
Нинова: Искаме спиране на войната и да се развива туризъм

"Искаме спиране на войната, преговори и мир. Искаме да се развива туризъм. Той е основен отрасъл на икономиката. Ние имаме голям и неразработен потенциал", заяви на среща в Созопол лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Премахване на данъчните облекчения, каквото предлага служебният кабинет на президента Радев, ще е удар по отрасъла. Липсата на редовно правителство и административният хаос, които царят в момента, блокират много от започнатите проекти в черноморските общини", добави тя, цитирана от dnes.bg.

"С действащ парламент и редовно правителство трябва да подредим нещата. Първата ни работа е да приемем бюджет за 2023 г., за да се стимулира икономиката и да се подкрепи българското родно производство", каза още Нинова.

Как се справяте с все по-високите цени на храните?

Купувам по-малко количество храна, но държа на качеството.
21%
Все по-рядко посещавам заведения, храня се почти изцяло вкъщи.
35%
Лишавам се от дрехи и културни мероприятия, за да не правя компромис с храната.
19%
Не се лишавам от нищо в магазина, но следя повече промоционалните цени.
21%
Разликата в цените не се усеща от домакинството ни, имаме високи доходи.
4%
Общо 1000 гласа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR


1
0 rate up comment rate down comment 0
d_dem
преди 1 година
Кажете ми някой, който НЕ иска спиране на войната и със сигурност най-вече го искат украинците, но как да спре като "любимеца" Путин НЕ иска да изтегли войските си от суверенна държава. Ако Ниновва е в състояние да го накара войната ще спре и всички ще сме доволни. Сигнализирай за неуместен коментар