Костадин Костадинов за НС: Мнозинство от безразборна евроатлантическа тълпа

"От тези хора ли очаквате да ви управляват добре?", попита лидерът на "Възраждане"

19.10.2022 | 10:45 Редактор: Тодор Петров
Костадин Костадинов за НС: Мнозинство от безразборна евроатлантическа тълпа

"Уважаеми сънародници. Доволни ли сте от това, което виждате в тази зала? Харесва ли ви резултатът от изборите? Допада ли ви, че за пореден път НС ще събере не народни представители, а мнозинство от безразборна евроатлантическа тълпа. Ние от "Възраждане" няма да говорим от името на целия народ, но за добро или зло - и никой друг не може. Защото българският народ се въздържа от участие в изборите, затова никой няма как да говори от негово име", каза лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в реч пред Народното събрание.

"Не знаем какви са причините повече от 61% от българите да не гласуват, но се досещаме: апатия, нихилизъм, неверие, отчаяние, униние, душевна леност и деградация. Всичко това на практика пише смъртната присъда на народа и държавата ни", допълни Костадинов, цитиран от БГНЕС.

"На фона на това, докато на няколкостотин километра от границите ни се води война, чиито икономически последици вече поглъщат целия ни континент; докато инфлацията разяжда икономиката ни, цяла седмица още несвиканото НС се занимаваше с най-важния казус в държавата ни дали днес да присъстват посланиците на Русия и Беларус", изтъкна той.

Евроатлантическата тълпа тук със своето инфантилно поведение привежда тази присъда в действие всеки ден. Ето защо пак питам - от тези хора ли очаквате да ви управляват добре, да са справедливи и безкористни в действията си, и да поставят българския интерес над всичко, както се заклехме всички преди малко?, попита още Костадинов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК