26-годишния влогър Александър Николов, по-известен като Александър Влог, е кулинарен критик, който обожава храната, нo не готви.
Готвенето никога не му е било страст, но това не му пречи да обича храната - почти няма кухня, която да не харесва.
"Занимавам се с това да правя различни ревюта на храни и заведения в страната и не само", разказа той пред Bulgaria ON AIR. Александър Влог приема кулинарната критика като хоби и прави всяко видео с любов. Започва без стратегия.
"Колкото и тривиално да звучи - oт скука по време на карантината приятелите ме посъветваха да си казвам мнението директно пред аудиторията. За една нощ имах видео, което събра сто хиляди гледания, което е доста", похвали се той.
Той създава TikTok канала и Instagram профила си преди година и половина, от 1-2 месеца вече има и Youtube канал.
Засега не е провеждал официална среща с феновете си, но са се случвали няколко непланирани, които са го зареждали с положителни емоции.
Влогърът разказва, че любимата му храна в детството е била филия бял хляб с маргарин, хамбурски салам и с кетчуп.
В отговор на въпрос какво означава за него храната, Александър подчерта, че "храната е може би супер голямо удоволствие за мен".
"Където и да отида, винаги си мисля как цялото това приключение ще приключи с нещо вкусно", издаде той.
Влогърът пресмята, че за последната година е посетил над 350 ресторанта у нас, главно в София. Често в неговите видеа участват известни българи, които дегустират и коментират.
Варсен Такворян разказва историята му.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК