В "Брюксел 1" на 19 октомври говорят министърът на земеделието и министърът на транспорта

Темите на фокус са украинската помощ за земеделците и Коридор 8

18.10.2024 | 14:29 Редактор:
В студиото Тахов ще коментира украинската помощ за земеделците.
В студиото Тахов ще коментира украинската помощ за земеделците.

Тази събота, 19 октомври, в предаването "Брюксел 1" с начало от 17:30 часа гости на водещата Милена Милотинова са министърът на земеделието Георги Тахов и министърът на транспорта Красимира Стоянова. В студиото на предаването по Bulgaria ON AIR Тахов ще коментира украинската помощ за земеделците и какво отстоява България в ЕС, а Стоянова ще отговори на въпросите, свързани с Коридор 8.

Сред темите на фокус в разговора с Георги Тахов ще бъдат и погубеното напояване, както и програмата за неговото възстановяване. Пред водещата Милена Милотинова той ще очертае доколко е конкурентно българското земеделие и ще коментира как се отразяват на земеделците зелените мерки и евтиния внос от трети страни.

Втори гост в "Брюксел 1" тази събота ще бъде министърът на транспорта Красимира Стоянова, която ще коментира ще се довърши ли железопътния коридор - какво се разбраха София, Скопие и Брюксел на срещата в европейската столица тази сряда и как коментарите на Скопие след срещата рефлектират върху проекта.

За подготовката за изборите у нас и за вота в чужбина в предаването по Bulgaria ON AIR ще говори зам.-председателят на ЦИК Росица Матева.

Очаквайте тази събота, 19 октомври, от 17:30 часа в предаването "Брюксел 1" по Bulgaria ON AIR.