Money.bg

Събота от 16:30 часа
още

Как с инвестиция от 50 лв. след 20 г. ставаш "Бизнесдама на годината"

Човек трябва да инвестира в своето личностно развитие, сподели Красимира Ангелова

22.09.2024 | 06:50 Редактор:

Успехът ни в бизнеса е продължение на нашето състояние. Това заяви в предаването Money.bg носителят на титлата "Бизнесдама на годината" Красимира Ангелова – съосновател на Techno Arena.

"Ако си представим един човек, който е тревожен, апатичен, който се страхува, какви действия ще направи за своя бизнес? И след това няма да има успеха, който иска", каза Ангелова.

Тя разкри, че бизнесът им е започнал преди 20 години, като инвестицията на съпруга ѝ тогава била 50 лева. "Наистина от нулата тръгваш. Работим с хиляди клиенти ежедневно – имаме собствени магазини, онлайн магазини, оборотите всяка година са в милиони. В бизнеса е най-важно обаче не само да се гледат оборотите, а колко печели компанията", каза Ангелова пред Bulgaria On AIR.  

На въпрос какво е най-трудно в бизнеса тя отговори: "Винаги е трудно, когато човек вярва, че му е трудно, независимо какво прави. Когато човек прави нещата с вдъхновение, с желание, с радост и е в мисията си – да, трудности винаги има, но е най-важно да вървим по своя път – така, както го усещаме, така, както го разбираме. И чрез нашата вътрешна промяна да се справим с лекота с препятствията по пътя ни." 

Бизнесдамата бе категорична - "най-важното нещо, в което човек трябва да инвестира, е в своето лично развитие. Така дори и да дойде трудност отвън, ти имаш уменията и психиката да се справиш", заключи Красимира Ангелова.  

Гледайте целия разговор във видеото.