Екип на Bulgaria ON AIR на нощно дежурство с полицаите от Видин

Предизвикателствата пред комисар Петър Петров, младши инспектори Мартин Йорданов и Светослава Йонова

15.01.2018 | 13:23 Редактор:
Екип на Bulgaria ON AIR на нощно дежурство с полицаите от Видин
Екип на Bulgaria ON AIR на нощно дежурство с полицаите от Видин

Полицейски протести, обещани увелечения на заплатите... Сигурен ли е сектор "Сигурност"? Екип на Bulgaria ON AIR беше на нощно дежурство с полицаите от най-бедния район в Европа - Видин.

Над 20 години, преминал през различни нива в системата на МВР, комисар Петър Петров сега е началник на "Охранителна полиция" към дирекцията във Видин.

15 минути преди 20 часа, когато започва нощното дежурство, е време за набелязване на целите за вечерта. Време е екипите да тръгнат.

Тази вечер в екипа на комисар Петър Петров са младши инспектор Мартин Йорданов и новото попълнение в полиция във Видин - младши инспектор Светослава Йонова. Макар и само от година и половина, "нежната полиция" по нищо не отстъпва на колегите си.

Макар и току-що запачнала нощната смяна, предизвикателства на нощта започват. Малко след началото на смяната екипът вече работи по първия си случай.

Въпреки че комисар Петър Петров и младши инспектор Мартин Йорданов имат зад гърба си над 20 години служба в системата на МВР, разказват, че всеки ден за тях е предизвикателство. Обичат това, което правят и вярват, че да бъдеш полицай не е просто работа.

Вижте повече във видеото.