Близо 1600 каратеки пристигат у нас за тренировъчен лагер по киокушин

Събитието ще се проведе от 30 юни до 7 юли в черноморския курорт Камчия

17.06.2019 | 13:04 Автор: Бойко Димитров
Близо 1600 каратеки пристигат у нас за тренировъчен лагер по киокушин

Близо 1 600 каратисти от 28 държави ще пристигнат в България, за да се включат в най-големия международен тренировъчен лагер по карате киокушин. Той ще се проведе за 13 поредна година и се организира от Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз (KWU). И този път домакин ще бъде черноморският курорт Камчия. 

Лагерът започва на 30 юни, когато ще пристигнат всички отбори, и ще продължи до 7 юли включително. До момента близо 1600 бойци и треньори са се регистрирали за участие. В рамките на една седмица състезателите ще могат да повишат нивото на майсторството си, треньорите - своята квалификация, а на 2 юли ще се проведе и голямото събитие за този лагер – Първата Световна купа на KWU по киокушин за юноши, девойки и кадети в три възрастови групи (14-15 години, 16-17 години и 18-21 години). 

За пръв път в рамките на тренировъчния лагер в Камчия ще се състои и специално издание на гала вечерите SENSHI. То ще се проведе в по-различен формат от досегашните две гала вечери и ще включва битки по правилата на киокушин, фул контакт, на Световния киокушин съюз (KWU). 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК