Отново пътна агресия: Мъж нападна семейство в Пловдив

Пострадалите отивали към болницата и били с линейка, тъй като бащата получил инсулт

08.09.2018 | 11:30 Редактор: Иван Берберов
Отново пътна агресия: Мъж нападна семейство в Пловдив

Вчера стана известен грозният случай, който се е разиграл на кръстовище в Пловдив. По разказа в социалните мрежи - шофьор е ударил жена, която следвала линейка, превозваща съпруга ѝ с инсулт.

След засичания на пътното платно, водачът на джипа слязъл и ударил с юмрук жената, нападнал и мъжа с инсулт, след което избягал. Това гласи версията на пострадалите, която бе потвърдена тази сутрин и от дъщеря им.

Тя затвърди разказаното от нейния приятел Лазар Станев и отново призова, ако има свидетели на инцидента да се свържат с полицията. По думите ѝ, свидетели на всичко случващо се са нейният баща и лекарите от линейката, която го превозвала.

Вчера обаче от полицията опровергаха версията на пострадалото семейство, предаде Dnes.bg.

"Шофьорът на джипа, за когото във Facebook се твърди, че е упражнил физическо насилие срещу жена зад волана и съпруга ѝ с инсулт, не е удрял никого", заяви пред "24 часа" шефът на пловдивската полиция Атанас Илков. Според него имало само препирня между водача на джипа и жената, но не и бой.

Дъщерята на пострадалото семейство отбеляза, че никой от родителите ѝ не е разпитан за случилото се до този момент.

Тя призова истината да бъде разкрита, но предпочете да не показва лицето си, тъй като "все още няма арестувани" за инцидента.

Полицията е наясно с всички участници в инцидента и се води разследване.