Сладолед от истинско кисело мляко, арония, сорбета и активен въглен... Tова са само малкa част от ледените изкушения, които посрещнаха посетителите на четвъртото поред издание на Фестивала на сладоледа.
"Фокусът на събитието са натуралните продукти, сладоледи с качество, често без еквивалент", споделиха организаторите.
Макар че пространството, осигурено за провеждането на фестивала се оказа тясно, за да побере всички желаещи, никой не си тръгна без сладолед, най-вече най-малките му любители.
На фестивала присъстваха някои от най-големите производители на сладкото изкушение. Сред тях беше и Александър Димитров, който приготви специално за екипа на Bulgaria ON AIR актуалния сладолед от черен сусам и активен въглен, както и такъв с рикота и праскови.
Повече за събитието, вижте в репортажа на репортера Божила Симова, оператора Нешо Миладинов и монтажиста Божидар Халембаков!
Снимка: Pixabay