fallback

КАТ дебне по празниците! Шофирайте внимателно не само в този период!

Статистиката сочи 671 загинали от началото на 2017 г. и над 8600 хил. ранени

30.12.2017 | 13:21 Автор: Жанета Нейкова

Засилен контрол по пътищата и полицейско присъствие по пътищата в цялата страна по време на новогодишните празници. Въпреки това тази сутрин при тежка катастрофа край Пловдив загина 57-годишен мъж.

Екипи на "Пътна полиция" ще бъдат на входовете и изходите на всички населени места, като приоритетно ще се проверява за употреба на алкохол и наркотици от водачите.

В района на питейните заведения също ще има засилено полицейско присъствие, а КАТ ще дебне и дали се спазват разпоредбите на Агенция "Пътна инфраструктура" относно забраната за движение на тежки камиони в празничните дни.

Черната статистика от началото на годината сочи 671 загинали и над 8600 хил. ранени. Само за изминалото денонощие на територията  на страната са станали 17 тежки катастрофи.

Една от тях се случи рано тази сутрин в района на Пловдив, където 57-годишен мъж загуби живота си. Обстоятелствата за инцидента все още се изясняват.

Bulgaria ON AIR ви призовава да шофирате внимателно, като пазите не само собствения си живот, но и този на другите участници в движението.

 

fallback
Още от България
fallback