fallback

Започна онлайн гласуването за Sky Awards 2017

Пътниците избират любима авиокомпания на годината

01.11.2017 | 20:32

Пътниците вече могат да гласуват за най-предпочитаната авиокомпания на българския пазар за 2017, която ще получи приза Sky Awards на 7 декември 2017, съобщи APG България.

Гласуването е онлайн на сайта на Sky Awards 2017.

Критериите за избор, предлагани от организаторите в избора на фаворитите са съотношение цена-качество, точност, сигурност, обслужване на борда, полетно разписание.

Сред категориите, в които пътниците могат да посочат своя фаворит са още: авиокомпания за къси и средни полети до и от България и авиокомпания за междуконтинентални полети с трансферни връзки.

Преди тържествената церемония по раздаването на наградите ще се проведат 3 дискусионни панела за професионалисти – авиокомпании, туристически агенции и представители на международни агенции в гражданското въздухоплаване в хотел Маринела в София на 7 декември, Международният ден на гражданската авиация.

Модераторите на конференцията ще бъдат: президентът на APG Сандрин дьо Сант Совьор, управителят на IATA в България Йордан Карамалов, директорът на APG България Огнян Благоев и водещият на Авиошоу по Bulgaria ON AIR Александър Богоявленски.

Наградите Sky Awards са под патронажа на Министерството на транспорта, ГВА, IATA, Булатса и др., а Bulgaria ON AIR е един от медийните партньори на събитието.

Гласуването приключва на 1 декември 2017.

Снимка: С.Грозева, Airbus А320 каца на летище Варна.

fallback
Още от България
fallback