"Армеец" грабна приза за застраховател „Общо застраховане“

Отличията бяха връчени на специална церемония, а организаторите обещаха да превърнат събитието в ежегодна традиция.

17.11.2011 | 11:48
"Армеец" грабна приза за застраховател „Общо застраховане“

Застрахователна компания „Армеец“ спечели награда в категория „Общо застраховане“ за 2011. Класацията „Застраховател на годината“ се организира от Българска асоциация на застрахователните брокери.
В категорията „Животозастраховане“ беше отличена застрахователната компания  „Алианц България Живот“. Наградата за  „най-коректен застраховател при изплащане на обезщетения“ отиде при „ДЗИ-Общо застраховане“.
Победителите в трите категории бяха избрани от потребителите на застрахователни услуги, които изразиха своя вот в интернет гласуване.
Отличията бяха връчени на специална церемония, а организаторите обещаха да превърнат събитието в ежегодна традиция и изразиха надежда, че отличията ще са допълнителен стимул за постигането на по-добро качество при обслужването.
Как се става „Застраховател на годината“ вижте коментара на изпълнителния директор на застрахователна компания „Армеец“ Румен Георгиев в сутрешния блок на телевизия Bulgaria ON AIR. Перспективите в брашна коментира и председателят на Българска асоциация на застрахователните брокери Николай Здравков. Вижте видео файла.