ГЕРБ абсолютно отхвърли ултиматума на БСП

Според Цветан Цветанов "Червените" са в постоянна компроматна война с управляващата партия

08.10.2017 | 12:25 Редактор: Иван Берберов
ГЕРБ абсолютно отхвърли ултиматума на БСП

ГЕРБ с ответен удар срещу БСП – днес партията отхвърли категорично ултиматума на "Червените", който гласеше до седмица управляващата партия да свика изпълнителната си комисия и да изчисти спорните си назначения по места.

От ГЕРБ призоваха БСП да не се меси във вътрешнопартийния им живот и ги обвиниха в компроматна война. По думите на Цветан Цветанов БСП се опитват да подронят имиджа на ГЕРБ още от самото учредяване на управляващата в момента партия.

Бойко Борисов е наредил на партията си да не споменават президента Румен Радев, съобщи лично заместник-председателят на партията Цветан Цветанов. 

Целта на заповедта е да се спре конфронтацията и т.нар. "война" между президентската институция и парламента, която се разрази в последно време, предаде репортерът на Bulgaria ON AIR Мария Папазова. 

Близо 700 милиона повече разходи има заложени в бюджета за следващата година, това отбеляза финансовият министър Владислав Горанов. Основна част от средствата ще отидат за разходи за труд. Освен това обаче, той разкри, че има заложено и увеличение на заплатите на полицаите.