fallback

Убиецът от Пещера е все още в неизвестност

По входовете и изходите на населеното място, както и тези на Пазарджик, има засилено полицейско присъствие

03.09.2017 | 11:05 Автор: Иван Берберов

Полицията все още издирва мъжа, убил собствената си съпруга в центъра на град Пещера в петък вечерта. Днес, два дни по-късно, близки и роднини изпращат Катя в последния ѝ земен път.

43-годишния Георги Генов е обявен за общодържавно издирване. Той е със забрана да напуска страната. Версията, по която работят разследващите е, че той е убил съпругата си вследствие на ревност.

Престъпникът успял да избяга с автомобил. Установени са свидетели на престъплението. По входовете и изходите на Пазарджик и Пещера е засилено полицейското присъствие. Мобилизирани са екипите на криминална и пътна полиция в издирването на убиеца.

От полицията заявиха, че няма данни Генов да има криминални прояви или да е регистриран с някакви други произшествия, с които да е познат на МВР.

Хората, които познават семейството, разказват, че си е личало, че те имат проблеми, въпреки това обаче Катя не е казала на никого за тях , а най-малкото на властите. Към прокуратурата също няма подадени жалби от нейно име спрямо Георги, предаде репортерът на Bulgaria ON AIR Гергана Венкова. 

fallback
Още от България
fallback