Катастрофи блокираха София

Движението и в двете посоки по бул.”Цариградско шосе” е затруднено и се регулира от пътни полицаи три часа след тежка катастрофа.

22.08.2011 | 09:53 Автор: Мариета Иванова
Катастрофи блокираха София

Шофьор простреля друг и опита да се самоубие на кръстовището на бул. „България” и бул. „Гоце Делчев” в столицата. Сигналът е подаден около 08.10 – 08.15 часа, съобщи Агенция “Фокус“.
От разкази на свидетели става ясно, че шофьор на „Лада” на възраст около 20 години е извадил пистолет и е прострелял шофьор на „Опел Вектра”, на 22 години, който е починал на място. След това шофьорът на „Ладата” се е самопрострелял, разказа пред информационната агенция директорът на СДВР  старши комисар Валери Йорданов. Предстои изясняване на мотивите за стрелбата.
При катастрофа от 6.00 часа тази сутрин моторист загина на столичния булевард „Цариградско шосе” след като се е ударил в микробус. Извършва се оглед от дежурно-оперативна група и съдебен лекар. Образувано е досъдебно производство.
Три часа по- късно движението и в двете посоки по бул.”Цариградско шосе” е затруднено и се регулира от пътни полицаи. В резултат от задръстването и в двете посоки на булеварда са възникнали други, най-малко две, по- леки катастрофи.