fallback

Ново мистериозно изчезване на млад мъж в Родопите

Последно е видян в село Кутела облечен със сини дънки, сива блуза и черни маратонки

18.05.2017 | 14:05 Автор: Иван Берберов

Отново случай на мистериозно изчезнал млад мъж в Родопите. 27-годишният Димитър Семерджиев от Смолянското село Кутела е обявен за национално издирване.

Притеснената майката на Димитър първоначално не съобщава за изчезването на сина си. Притеснява се, че думите ѝ може да му навредят, тъй като бил с изключително чувствителен и раним. 

По-късно надеждата, че може да се вслуша в молбата ѝ, я кара сама да потърси помощ.  

"Просто да ни се обади. Това е, просто да ни се обади. Ние сме с него, разбираме го. Не го обвиняваме в нищо. Просто да ни се обади това е", сподели майката на Димитър Валентина Семерджиева.

Димитър останал без работа преди 6 месаца. Преди това бил счетоводител в столицата. Според близките му най-вероятно е решил да се усамоти някъде. 

Успокоява ги мисълта, че в себе си има около 200 лв. За последно близките му го виждат преди седмица.

Ангел Семерджиев брат на Димитър "Двамата си бяхме, нищо необичайно. Той каза, че ще слеза до баба ми. Явно не е направил така и изчезна", обясни Ангел Семерджиев, брат на изчезналия.

В селото го видели да потегля с колата си. Бил е облечен е със сини дънки, сива блуза с дълъг ръкав и черни маратонки. В деня на изчезването го заснели камери по пътя Пампорово-Смолян.

Близките умоляват всички, които имат информация за Димитър , да съобщят на телефон 112 или в най-близкото управление на МВР.

 

fallback
Още от България
fallback