Бойко Борисов няма да е кандидат за президент

До септември ГЕРБ няма да излъчи номинация за президентския вот, обяви Борисов.

08.06.2011 | 17:46 Редактор:
Бойко Борисов няма да е кандидат за президент
Бойко Борисов няма да е кандидат за президент

Министър-председателят Бойко Борисов няма да се кандидатира за президент на предстоящите избори. Премиерът се отказа от предизборната надпревара по време на подписването на договори за отпускане на евросредства в размер на 65 млн. лв. по Оперативна програма "Регионално развитие" за 7 болници в страната за ремонт, реконструкция и обновяване на техните сгради и оборудване.
Борисов подхвърли шеговито към регионалния министър Плевнелиев, че той ще бъде кандидатът на ГЕРБ за настоящите президентски избори.
“За следващите президентски избори ще се кандидатирам – каза премиерът Борисов. - Не за тези – за следващите. Да си изкарам сега мандата и половината от другия и след това ще се кандидатирам.”
До септември ГЕРБ няма да излъчи номинация за президентския вот, обяви Борисов. Все още няма избор на конкретен кандидат. Разглеждат се няколко варианта - поясни Борисов, но не назова имена.
Пред Александровска болница днес министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев заяви, че през следващите 24 месеца в системата на здравеопазването ще се влеят 280 млн. лв.


1
1 rate up comment rate down comment 0
PRIKAZLIVKA
преди 10 години
Това изненада ли е за някой? Сигнализирай за неуместен коментар