fallback

Зеленогорски доволен: РБ върви към единна кандидатура

Победа на левицата ще вкара страната в спирала надолу, смята политикът

04.08.2016 | 16:46 Автор: Тодор Петров

Доволен съм, че Реформаторският блок успя да излъчи седем кандидатури и вървим към единна кандидатура за президентските избори, заяви Найден Зеленогорски от РБ пред БНР. 

"Винаги съм настоявал, като председател на щаба на Реформаторския блок, максимално бързо да издигнем кандидат, за да станат ясни принципите, с които се явяваме на избори. Реформаторският блок е по-сложна система. Стига се до единно решение след по-сложно обсъждане", каза още той.

От думите става ясно още, че ще бъдат направени социологически проучвания, за да позициите на кандидатите в общественото пространство. "За нас има принципи, които са много важни и трябва да се даде решителна битка на президентските избори. Не бих искал да поставям едно име пред другите. Освен двама генерали имаме и двама професори. За нас формулата може да е съчетание на сила и интелект",  обясни Зеленогорски.

"От моя гледна точка победа на левицата ще вкара страната в спирала надолу. Не е моментът за политически игрички и доказване срещу интереса на държавата и хората", смята Зеленогорски. 

fallback
Още от България
fallback