fallback

Как да направим хола си по-уютен?

Дневната е мястото, където прекарваме най-много време, така че трябва да бъде най-гостоприемното място в дома ни

03.08.2016 | 18:40 Автор: Ирина Георгиева

Холът е мястото, където прекарваме най-много време в дома, така че трябва да бъде и най-гостоприемното място. От Business Insider предлагат 15 вещи, които ще направят много по-уютен дома ви.

Библиотека

Можете да внесете стил в хола си с библиотека. Всеки кът от нея трябва да перфектен не само за показването на книги, но и за спомени и снимки.

Универсално дистанционно

Да дадете пари за универсално дистанционно може да изглежда разточително в началото, но в секундата, в която спрете да използвате няколко дистанционни ще видите, че си струва.

"Умен" телевизор

Не са ви нужни допълнителни плъгини като за Roku или Apple TV, ако имате "умен" телевизор. Той се свързва сам с интернет и позволява да гледате различни кабелни и интернет телевизии.

Огледало във формата на слънце

Внесете малко слънце в хола си чрез огледалото. Изглежда много красиво и често става обект на разговор по време на вечеря с приятели.

Говорители или тонколони

Те ви позволяват да слушате музика, книги. А ако си купите Amazon Echo speaker - да контролирате осветлението в дома си, термостатите, да питате за трафика, времето и каквото се сетите. Просто питате и говорителят - отговаря.

Артистичен книгоразделител

Често етажерките са централен елемент, който отразява стила ни. Статуя, която да разделя книгите, но и да ги държи изправени, често изглежда изключително добре.

Камина

Направете хола си едновременно уютен и стилен с красива камина. Съществуват и биокамини на биоетанол.

Наклонена лавица за книги

Ако търсите повече от традиционната библиотека, винаги може да си купите наклонена лавица за книги, която осигурява стъпаловидни рафтове за показване на вашите книги и съкровища.

Стенни саксии

Внесете живот в хола си със свежи растения, а ако искате да ги внесете със стил в дома си - сложете ги в керамичен плантатор за стената.

Усилвател

Озвучете дома си с висококачествен усилвател.

Подноси за чаши от полускъпоценни камъни

Полирани "филийки" от камъни ахат правят отлични подноси за вино, особено в ярки цветове каро розово, синьо и лилаво.

Бар количка

Съхранявайте ликьора си и чашите за него върху елегантна бар количка. Това е класическо допълнение към всеки бар.

Кръгла прахосмукачка

Кой не иска такава прахосмукачка да почиства дома му? Добре е да намерите такава, която да работи върху всички видове подове.

fallback
Още от България
fallback