fallback

Цветанов: Ежедневно доказваме успешната си политика

Не делим хората по етнос и религия, заяви зам.-председателят на ГЕРБ

09.07.2016 | 13:52 Автор: Тодор Петров

Председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов посети Борино, където заяви, че правителството на Бойко Борисов "ежедневно доказва, че реализира успешни политики, без да дели хората по етнос и религия".

"Аз държа на тази силна връзка, която имам с жителите на Борино. Днешният повод е просто да се видим, да си поговорим и вие да попитате за това, което ви вълнува. Докато политиките ни и поведението ни са принципни, ние ще събираме все по-голяма поддръжка", допълни зам.-председателят на ГЕРБ, цитиран от "24 часа". 

Според Цветанов не е нужно да се излиза в челен сблъсък с думите на омраза нито на централно, нито на местно ниво. "Напротив, ние непрекъснато трябва да обясняваме, че такива отношения и такова противопоставяне е вредно и не води до нищо добро", категоричен е Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ анонсира предстоящите избори за президент с думите, че очаква подкрепата за партията да е още по-убедителна, отколкото е била на местните избори в цялата страната. Според него, това ще е ясен знак за подкрепа на правителството - че то води България в правилната посока на развитие. 

fallback
Още от България
fallback