fallback

Шофьор плати глобата си за скоба на стотинки, а след това нарита колата на ЦГМ

Освен това собственикът сигнализирал полицията, че е бил ударен от автомобила на ЦГМ, което не било вярно

29.06.2016 | 17:33 Автор: Ирина Георгиева

Шофьор плати глоба за поставена скоба на колата си на стотинки. Той паркирал на столичната ул. "Св. Св. Кирил и Методий" около 10:00 часа днес, но не заплатил таксата за престоя на автомобила, стана ясно от Facebook страницата на ЦГМ.

"След установяването на незаплатено кратковременно паркиране е поставена техническо средство тип "скоба" на лек автомобил. Собственикът на автомобила е заплатил сумата от 30 лева на монети, като тя е била приета от служителите на "Център за градска мобилност" ЕАД без възражения", обясняват още от ЦГМ.

Нередовният шофьор бил предупреден, че ако автомобила продължава да е паркирана на място, то следва да заплати за кратковременния си престой. Въпреки това при повторна проверка се оказало, че отново няма направено заплащане чрез талон или чрез SMS.

На автомобила била поставена нова скоба. Тогава собственикът му започнал да нанася удари върху автомобила на "Център за градска мобилност" ЕАД, за което има направен снимков материал, който е представен на полицията. 

"Освен това собственикът на автомобила е сигнализирал полицията, че е бил ударен от автомобила на "Център за градска мобилност" ЕАД, което не отговаря на истината и е доказано от представения снимков материал", пишат още от ЦГМ.

fallback
Още от България
fallback