Времето на избори - показател за одобрение или не

Когато ръководиш най-голямата Парламентарна група е важно да можеш да водиш диалог с всички, посочи Цветан Цветанов

22.06.2016 | 13:30
Времето на избори - показател за одобрение или не
Времето на избори - показател за одобрение или не

Трудно е да си бъдеш политик, защото се изискват много качества. Трябва да можеш да бъдеш много отговорен към дейността си, защото гражданите са наши работодатели. Когато ръководиш най-голямата Парламентарна група е важно да можеш да водиш диалог с всички. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред над 50 представители на СОУ "Иван Вазов" в град Мездра, съобщиха от пресцентъра на партията. 

"Силата на ГЕРБ е нашия реален политически живот и личния ни контакт с хората. Ние се стараем да намаляваме обидното поведение в публичното пространство, защото личните нападки означават, че нямаш никакви реални аргументи", обясни Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ допълни още, че оценка хората оценяват дейността на политиците, а одобрението към политиките се измерва най-отчетливо по време на избори.

Учениците на СОУ „Иван Вазов” посетиха парламента като награда за отличния успех, с който децата са завършили учебната година. Поканата бе отправена от  народните представители от ГЕРБ- Враца- инж. Петя Аврамова и Красен Кръстев .  С учениците се запозна и лидерът на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев, който обясни как един млад човек може да успее в политиката.