История за отритнат абитуриент разгневи стотици във Facebook

Това е историята на Кристиян, който бил изпратен да отиде с метро на бала си

25.05.2016 | 11:40 Редактор:
История за отритнат абитуриент разгневи стотици във Facebook
История за отритнат абитуриент разгневи стотици във Facebook

Сърцераздирателна случка от абитуриентски бал предизвика гнева на стотици във Facebook.

Става въпрос за история, разказана от Весна Видева, която става свидетел на абитуриентските страсти на някой от многото класове, завършили тази година. Съседка на жената е класен ръководител на абитуриенти.

На 24 май пред блока на жената пристига цял клас абитуриенти, а голяма част от тях са докарани от скъпи автомобили.

След празничното броене до 12 завалява дъжд и учениците решават да се приберат в апартамента на класната си ръководителка. Малко след тях обаче пристига и Кристиян. Понеже е закъснял, моли съседите да му отворят вратата на входа. 

Благодари и като че ли всичко е приключило.

След време обаче класът се отправя към ресторанта. Всички излизат, качват се по колите и тръгват. Отново се появява Кристиян, който за разлика от съучениците си, тръгва надолу по улицата. Пеша. 

Весна попитала съседа си дали абитуриентът е паркирал далеч и тук тя чува отговор, който я стъписва: "Ами не, той е пеша, отива към метрото".

Жената се качва на автомобила си и догонва момчето. Пита го защо никой не го е качил в колата си, на което Кристиян ѝ отговаря:

"Ами питах ги, всички ми отказаха. В едната кола били само момичета, в другата класната, а другите ми казаха: Бегай от тука бе, разкарай се", разказва той.

В крайна сметка Кристиян стигна до хотела на "Черни връх". На място Весна пита защо никой от съучениците му не го е качил при себе си. Получава отговор "Ами не можем да ги съдим, такива са, каквито са си!"

И така жената решава да изрази възмущението си в социалната мрежа, като добавя и снимки от случката:

"Спасихте от дъжда вашите скъпи дрехи, прически, грим и обувки, но оставихте момчето да ходи пеша към метрото, валейки го дъжд, ходейки с наведена глава в един от уж най-щастливите му дни, неговия бал. Поздравявам те, Кристияне, че не свали усмивката от лицето си... Нито веднъж. :) Честито завършване и успех! :)", пише тя.