Премиерът: Само ГЕРБ може да свали ГЕРБ от власт

"Внимавайте! Ако някой прави далавери, ще го докопам", закани се Борисов

17.04.2016 | 15:59 Редактор: Тодор Петров
Премиерът: Само ГЕРБ може да свали ГЕРБ от власт

ГЕРБ може да бъде свален само от ГЕРБ и това може да стане само, ако не си вземете забележки. Да ви предупредя - ГЕРБ успя, защото сме честни с хората. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред националното съвещание на партията, което се провежда в НДК.

"Внимавайте и правете всичко по закон. Ако някой си мисли, че може да прави далавери и няма да го докопам, се лъже. И в интернет има информация, и механизми си имам", предупреди Борисов, цитиран от "24 часа". 

"Ние сме партия на народа. Той ни е избрал. Народът ни взе отникъде. Народът взе един син на пожарникар и учителка и напълни тази зала с длъжности. И ако народът разбере, че не сте честни с него, няма да ни търпи. И ще е прав", каза още Борисов.

"Много хора ще се опитат да ни изкарат какви ли не, но всеки отговорен да си понесе отговорността. Капка на съмнение да има, излизате и прекратявайте поръчката", каза още премиерът.

Борисов предупреди хората си да очакват големи атаки по повод предстоящото пускане на платформата за природен газ край Бургас. Това ще са щети за 5 милиарда на година за някои, обясни той.


1
0 rate up comment rate down comment 0
alpiniz@mail.bg
преди 8 години
Тиквата пак се изказа по тиквенски Сигнализирай за неуместен коментар