fallback

Обвиненият за двойното убийство в Ботевград остава в ареста

По дрехите на Владимир Пелов са открити следи от барут

29.03.2016 | 21:41 Автор: Васил Детелинов

Обвиненият за двойното убийство в Ботевград остава в ареста. Софийският  окръжен съд прецени,  че Владимир Пелов може да се укрие или извърши друго престъпление. И извършителят, и жертвите не са с чисто съдебно минало. Владимир е осъждан за грабеж, придружен с убийство. Двамата братя 35-годишният Цветан и 31-годишният Марко също са криминално проявени и осъждани.

Събраните до момента  доказателства от разпит на свидетели и натривки по тялото на сочения за убийството на Цветан и Марко- Владимир  показват, че той е стрелял по младежите. Защитата му ги отхвърли и обяви, че Пелов бил удобна жертва. дори премиерът го посолил, като извършител преди да е приключило разследването и произнесъл съда.

Владимир Пелов, който  е с мярка домашен арест по дело за въоръжен грабеж от 2011 година проговори. По думите му срещу него  се води  негативна кампания от прокуратурата  и МВР.  В града дори били разпространени листовки с негова снимка и текст, че участвал в бомбени атентати.  Заради това и бил привикван на разпити. По думите му от контакта с униформените  са и следите  от барута по дрехите му.  Владимир Пелов казва, че не познава двамата братя  Цветан и Марко.

Още от соченият за убийството и прокуратурата вижте във видеото.

 

 

fallback
Още от България
fallback