fallback

Получавате криза - след 40 минути намирате лекаря пиян?

Млада жена с криза, отишла в Спешния център в Бургас, а лекарят се появил след 40 минути почерпен

26.03.2016 | 08:59 Автор: Ирина Георгиева

Катерина Стефанова, потребител във Facebook разпространи снимка из социалната мрежа, придружен с много притеснителен текст.

Според написаното, нейна приятелка е получила криза, при което са отишли в Спешния център в Бургас. Жената заплатила 25 лева въпреки че е здравно осигурена.

Още по темата

Неволите на жените обаче не спрели дотам. Въпреки че си платили за услугата - 40 минути лекар не се появил. След като дежурната сестра му се обадила, телефонът му се чул през няколко стаи. 

"При което започнах да чукам на вратата и излезе пиян, залитащ. Същият този човек, който е на снимката ... миришеше на алкохол. Подпухнал и едвам седящ на краката си ...", пише тя.

"Казаха, че сме пияни, а ние идваме от работа!!! Този човек почна да ни гони от спешния център и ще си получи заслуженото!", добавя Катерина.

В постовете под снимката, десетки потребители изказват възмущението си, а други твърдят, че са попадали в подобна ситуация с този лекар.

Официална позиция на МБАЛ-Бургас относно статията: „Получавате криза - след 40 минути намирате лекаря пиян?”

Лекарят, посочен в статията, публикувана на сайта на телевизия On Air под заглавие: „Получавате криза - след 40 минути намирате лекаря пиян?” , не е от Спешното отделение на МБАЛ-Бургас. 

Дежурният снощи е бил жена, а пациентка на име Мария Стефанова  не е търсила помощ при нас.

От болницата още веднъж информираме пациентите, че кабинетът за неотложни прегледи на Медицинския център, който се помещава в същата сграда, не е част от МБАЛ-Бургас. Той обслужва пациенти  на общопрактикуващи лекари и няма връзка със Спешно отделение.

 

 

СПОДЕЛЯЙТЕ МОЛЯ ВИ!!!! НЕКА СТИГНЕ ДО ПОВЕЧЕ ХОРА!!! МОЯ ПРИЯТЕЛКА ПОЛУЧИ КРИЗА ОТИВАМЕ В СПЕШНИЯ ЦЕНТЪТ НА ГРАД БУРГАС ...

Публикувахте от Катерина Стефанова в 25 март 2016 г.
fallback
Още от България
fallback