Как се свалят 38 кг за половин година?

Александра Иванова разказа личната си история пред Bulgaria ON AIR

15.02.2016 | 16:06 Редактор: Ирина Георгиева
Как се свалят 38 кг за половин година?

Как се свалят 38 кг за 6 месеца? Александра Иванова разказа личната си история пред Bulgaria ON AIR.

"Трябва да се вярва на истинските неща. Срещу вас седи истински, реален човек в мое лице, който съвсем реално преди беше близо 100 кг. Бях нещастна. Вървях към това да се разболея", обясни Иванова.

На Александра й е отнело половин година, за да свали килограмите. След това тя продължила да работи за стягане, задържане и възстановяване.

Клишетата от медиите и рекламите ни подтикват да водим нездравословен начин на живот, посочи Александра. Тя разказва, че някога е живеела, без да се замисля, но един ден е отворила шкафовете й е изхвърлила всички лъскави опаковки.

"Когато една жена е здрава, тя е и щастлива. Не вярваме в себе си, забравяме да се грижим за себе си", заяви тя.

Свалянето на килограми трябва да се прави умно, съветва Александра. Не трябва да се вярва на клишетата, а е нужна помощта на специалист. 

Доктор Огнян Пелов сравни телесната маса с банкова сметка - колкото повече се влага и не се разходва, толкова е по-голяма. По думите му една от най-хубавите и незабележими последици от воденето на здравословен начин на живот е оздравяването.

Чуйте цялата история на Александра Иванова и на доктор Огнян Пелов, който й помага да се справи с излишните килограми в следващото видео: