fallback

Тежка катастрофа в Пловдив взе две жертви

Висока скорост и непочистен от леда път са част от версиите за трагичния инцидент

24.01.2016 | 17:22 Автор: Ирина Георгиева

Автомобилът, с който загинаха момче и момиче на 23 януари вечерта в Пловдив се е движил с над 100 километра в час, твърдят разследващи, съобщиха кореспондентите на Bulgaria ON AIR. Зверска катастрофа стана в центъра на града. Висока скорост и непочистен от леда път са част от версиите за трагичния инцидент.

21-годишният Боян и Ралица са младежите, които намериха смъртта си в зверската катастрофа в Пловдив. След 3 седмици момичето е щяло да навърши 18 години, а догодина е бил абитуриентския й бал.

"От удара колата се е усукала около рекламното съоръжение. Шофьорът е загинал на място. Части от спирката са се разпилели на повече от 50 метра. На място има 8 патрулни коли, линейка, автомобил на аварийно-спасителен екип." - коментира свидетел.

Наложи се пожарникари да режат ламарините, за да извадят телата на загиналите. Части от автомобила има в продължение на 100 метра по пътното платно.

Водачът на автомобила е имал книжка от една година. Колата била на баща му и я взел, за да повози приятелката си. Цяло чудо е, че в момента на удара, на спирката е нямало чакащи пътници. Днес на мястото на трагедията близки и приятели на младежите оставяха цветя и палиха свещи.

Полицията разследва точните причини за трагедията. 

fallback
Още от България
fallback