Кънев: Европейските фондове свършват 2020г. и никой няма идея какво следва

Ако има тежък провал на управлението, това е пълната липса на стратегическа мисъл, смята той

23.01.2016 | 12:24 Редактор:
Кънев:  Европейските фондове свършват 2020г. и никой няма идея какво следва
Кънев: Европейските фондове свършват 2020г. и никой няма идея какво следва

Целите на нашето управление бяха изпълнени в здравеопазването, външните работи и отбраната, заяви съпредседателят на ПГ на РБ и лидер на ДСБ Радан Кънев на национално съвещание на ДСБ, цитиран от Агенция "Фокус". По думите му, неуспешни са били реформите на публичната администрация, социалните системи, управлението е претърпяло провал и в борбата с мафията и в публичната сфера.

Лидерът на партията направи равносметка на управлението на партията през 2015г.

"Надеждата, с която 300 хиляди българи гласуваха беше, че РБ ще бъде достатъчно силен, за да компенсира липсата на воля за реформи." - посочи той и допълни, че РБ е излъгала тази надежда на българските граждани поради липса на политическо единство. 

"Ако има тежък провал на управлението, това е пълната липса на стратегическа мисъл." - каза Кънев и допълни, че Европейските фондове свършват 2020г. и никой няма идея какво следва за България. 

На събитието присъстваха председатели на общинските и районните организации, регионални координатори, общински съветници, общински и районни кметове, председатели на регионалните изборни щабове, народни представители и членовете на Националното ръководство на ДСБ.