fallback

Три трупа бяха открити в апартамент в Пловдив

Намерените тела са на 35-годишен пловдивчанин, съпругата му и 5-годишната им дъщеря

04.01.2016 | 17:40 Автор: Ирина Георгиева

Три трупа бяха открити в апартамент в Пловдив. Една от версиите е, че става дума за двойно убийство и последвало самоубийство, съобщиха кореспондентите на Bulgaria ON AIR. Намерените тела са на 35-годишен пловдивчанин, съпругата му и 5-годишната им дъщеря.

Благой Сапунджиев и 29-годишната му съпруга Йорданка живеели в жилищна кооперация на улица "Асен Христофоров" в Пловдив. Около 5 часа на 4 януари сутринта съседка чула три изстрела. Към 11 часа в кооперацията дошла разтревожената майка на мъжа и поискала от домоуправителката ключове за апартамента на младото семейство, защото те не отговаряли на обажданията й.

В крайна сметка кумът на семейството се спуснал по въже от горния етаж, за да стигне до терасата на Сапунджиеви. В апартамента той намерил безжизнените тела на Благой, Йорданка и 5-годишната им дъщеря. Някои съседи разказват, че Благой и Йорданка били разделени, но ги описват като приветливи и лъчезарни хора.

Той работел като шофьор на камион, а тя като счетоводител. Една от версиите, по които работи полицията е, че мъжът застрелял жената и детето, след което се самоубил. По първоначални данни няма следи от чужда намеса.

От прокуратурата съобщиха, че е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за убийството на повече от едно лице. Разследването на жестоката драма продължава.

fallback
Още от България
fallback