fallback

Нормален бе трафикът в неделя

Жълт код за мъгла в понеделник за София, Кюстендил и Благоевград

27.12.2015 | 21:00

Трафикът в неделя следобед бе нормален, съобщи МВР. Според полицията движението леко се е засилило към края на неделния ден, но не е било интензивно.

Катастрофа стана на АМ Хемус при тунела Топли дол към 15:30ч. Двама души са откарани в болница без опасност за живота след удар на две коли, а инцидентът не е предизвикал задръстване.

Екипи на Пътна полиция от всички областни дирекции на МВР бяха разположени на възлови и натоварени участъци от пътната мрежа в страната в очакване на тежък трафик. И през границите трафикът е в "обичаен режим", съобщава „Гранична полиция“.

Двата празнични периода от по четири почивни дни - само с два работни помежду, дадоха възможност на работещите да ги слеят като си направят дълга, двуседмична ваканция в края на годината.

Слабият трафик на 27 декември показва, че "голямото завръщане" ще бъде на 3 януари, следващата неделя. Стотици хиляд ипотеглиха на път на 23 декември.

Пътуващите на 28 декември е добре да имат предвид, че за понеделник е обявен жълт код за мъгла за София-град, Кюстендил и Благоевград.

fallback
Още от България
fallback