Полина Карастоянова не иска да става независим депутат

Следващата седмица групата на патриотите решават дали да я изключат

04.12.2015 | 19:35 Редактор: Кремена Кръстева
Полина Карастоянова не иска да става независим депутат

Полина Карастоянова определи критиките на Валери Симеонов като емоционална реакция. Напомни, че е избрана за депутат от гражданската квота на Патриотичния фронт, а това давало възможност за по-тесен диалог с неправителствените организации. Тя не съжалява за решението си да подкрепи текста, според който митниците ще проверяват малките казани за домашна ракия с вместимост над 500 литра. Досега на такъв контрол подлежаха казаните с обем над 1000 литра.

„И днес, ако имам възможността да го направя,аз бих била вносител отново на това предложение, защото то е професионално, аргументирано, има много ясни мотиви“, коментира Карастоянова.

Карастоянова категорично отказва да напусне групата на патриотите.

Карастоянова коментира още, че разделението на Патриотичния фронт на местните избори, в които ВМРО и Националният фронт за спасение на България се явиха отделно, е довело до лоши резултати. И днес лидерът на патриотите Валери Симеонов беше категоричен, че някогашната депутатка от НДСВ,а днес от ПФ, трябва да напусне парламентарната група. В противен случай ВМРО рискува да загуби голяма част от електората си, обясни Симеонов. Следващата седмица на заседание на парламентарната група на Патриотичния фронт ще стане ясно дали Полина Карастоянова ще остане в нея.