BANG&OLUFSEN отново в България

Дружеството участва на изложението HI-FI EXPO 2015 Sofia 2015

29.11.2015 | 16:43 Редактор: Виктор Борисов
BANG&OLUFSEN отново в България
BANG&OLUFSEN отново в България

По време на изложението посетителите имаха възможност да чуят, видят и да се насладят на избрани аудио-видео компоненти от известни производители от цял свят. Всички продукти бяха конфигурирани и изложени в отделни стаи. 

 

На изложеието бяха представени: уникална шоу-презентация на хай-фи стерео и многоканални системи, тонколони, CD-плеъри, DAC, усилватели, предусилватели и преработватели, проектори и екрани, плазмени и LCD екрани, аудио и видео сървъри, грамофони, акустичен дизайн, домашно кино, професионална аудио-видео техника и много други. 

 

За марката BANG&OLUFSEN:

 

BANG&OLUFSEN предлага екслузивна, висококачествениот най висок клас AUDIO – VIDEO PRODUCTS и MULTIMEDIA насочени главно към капризни HiFi маниаци и любителите на кристално чистата видео картина, както и на естетичния интериорен дизайн. Марката  BANG&OLUFSEN е на Българския пазар от 1996 година, като е притежание на стотици български и чужди граждани пребиваващи в България, което ни предопределя и задължава да предложим изключително висококачествено обслужване отговарящо на съвремените изисквания и стандарти, както и да отговаря на високия сегментен клас в който се намира марката  BANG&OLUFSEN.