fallback

В лотарията на НАП са регистрирани над 133 хиляди касови бележки

Създаденият за целта сайт е посетен над 290 хиляди пъти

19.11.2015 | 15:55 Автор: Мариета Иванова

Четири дни след обявяването на лотарията на НАП и Министерството на финансите регистрираните касови бележки са близо 133 хиляди. Общата им стойност е 1,6 млн. лв.

Посещенията на специално създадения за целта сайт kasovbon.bg е посетен над 290 000 пъти, съобщиха от приходната агенция. Припомняме, че за участие в лотарията са необходими: създаване на профил на сайта и регистрация на касова бележка за услуга или покупка след 16 ноември. Цел на лотарията е да стимулира потребителите да изискват касови бележки от търговците и предоставящите им услуги. От организаторите предупреждават, че регистрираните за участие лица трябва да са над 14-годишна възраст.

След 20 декември данъчните ще раздават всяка седмица по един смартфон, всеки месец 40-инчов смарт 3D телевизор.  Голямата награда е лек автомобил.

Данъчните обаче предупреждават, че задължително условие за получаване на награда е участникът да пази хартиено или сканирано копие от фискалния бон.

До седмица ще е достъпно и мобилно приложение за устройства с операционна система IOS, както и възможност за хората без достъп до интернет да регистрират бележки денонощно на телефона на НАП 0700 18 700.

 

fallback
Още от България
fallback