fallback

Кървав екшън заради неизплатени заплати

Репортаж от Несебър

03.11.2015 | 23:00

Работодател намушка с нож в гърба свой работник. Като по чудо 38-годишният Пламен е жив, провери екип на Bulgaria ON AIR.

Пострадалият работник е от несебърското село Кошарица. Работи като охранител при 53-годишния Дочо Дочев в складова база „Възраждане в Несебър. 

Към 18 часа на 2/11/2015 Пламен отива на бившето си вече работно място да си иска неизплатените заплати за два месеца, общо 800 лв. Работодателят отказва да му плати. Те се скарват и се сбиват, при което Дочо вади нож и намушква Пламен в гърба, близо до дясното рамо. Като по чудо няма жертви.

Работодателят Дочо Дочев от Несебър е известен в морския град с това, че преди две години издигна билборд на Тодор Живков. Пред офиса му има импровизиран параклис, което говори, че е религиозен. 

Противоречивите му интереси говорят за доста ексцентричен характер. Когато екипът на Bulgaria ON AIR отиде при него, той се скри и отказа коментар. Не можахме да получим отговор на въпроса дали е вярно, че Пламен е работил при него без трудов договор и защо се е стигнало до спречкването.

В складовата база работниците коментираха инцидента. Хората казват, че чули скарването, но не знаят кой е виновен. В ромския квартал в Кошарица, където Пламен живее с жена си Дора и двете си деца, лоша дума за него не чухме.  

МВР Бургас съобщи, че по случая е образувано бързо полицейско производство.

Вижте репортажа.

 

fallback
Още от България
fallback