fallback

BATTIBALENO представи колекцията :Пролет-лято 2016

За новата колекция са използвала естествени материали от изключително висок клас

28.10.2015 | 21:38 Автор: Васил Детелинов

Модната къща BATTIBALENO представи колекцията си пролет-лято 2016-та. Модната линия е озаглавена "От Хемптънс до Малибу". Колекцията е умело съчетание на индивидуален стил и изтънчена класа с лекота, комфорт и увереност.

"Хемптънс" е линия на изчистени силуети, семплота и спокойствие. Колекцията подчертава лек минимализъм с луксозни материи, които падат около тялото и придават чувство на лекота и комфорт. "Малибу" препраща дамите в света на бохо-вечерите край огън на плажа.Темата е вдъхновена от една от водещите световни тенденции за лято 2016 – "Джипси" и се характеризира с богати бродерии и апликации от камъни и мъниста, подчертани с красиви принтове и наситени цветове.

За новата колекция BATTIBALENO е използвала естествени материали от изключително висок клас. Новата колекция бе харесана и от водещи български дизайнери. 

През последните няколко години BATTIBALENO успешно се продава във Великобритания, Германия, Унгария, Швейцария и Гърция. Но също така сериозни продажби са отчетни в САЩ и Русия.

Вижте я!

 

 

fallback
Още от България
fallback