fallback

СДВР разпространи нови снимки на момчето, свързано с убийството в Борисовата

СДВР търси съдействие от гражданите, разпознали издирвания - те могат да сигнализират на тел. 112

14.09.2015 | 15:50 Автор: Ирина Георгиева

МВР разпространи нови снимки на лицето, което издирва и за което смята, че може да е съпричастно към убийството на 16-годишния Георги в Борисовата градина.

Най-вероятно момчето е свидетел на престъплението. На този етап като такъв го издирват и разследващите.

От МВР търсят информация за самоличността на момчето. То е засечено на няколко камери в района, в близост до убийството.

МВР разпространи снимки на лицето за първи път на 11 юни. Младежът е заснет да тича 23 минути по бул. "Драган Цанков". Това става на обяд на 2 юни, минути преди да започнат да вият сирените. Всички останали хора на видеозаписите стоят, а той се появява откъм парка на бул. "Драган Цанков" близо до радиото и тича 23 минути към старата телевизионна кула, където записът спира.Момчето от видеото не спира за миг.

СДВР търси съдействие от гражданите, разпознали издирвания. Те могат да сигнализират на тел. 112  или в най-близкото районно управление при гарантирана анонимност. Разгледайте Галерията на България Он Ер.

16-годишният Георги, ученик от Търговско-банковата гимназия, беше намерен убит на 2 юни по обяд на пейка в Борисовата градина.

 

fallback
Още от България
fallback