fallback

БСП избира кандидата си за кмет на София

Не на модела Фандъкова, казаха социалистите

25.07.2015 | 14:52 Автор: Борислав Петров

Битката за България минава през битката за София. В това са категорични социалистите. Те няма да се коалират с други леви партии на предстоящите местни избори, а кандидатът им за кмет щял да се противопостави на целия сегашен модел на управление на столицата.

Кандидатът за кмет на БСП за София Михаил Мирчев подчерта, че в управлението на столицата има хора, които се прикриват почти на бандитски принцип зад приятното лице на Йорданка Фандъкова.

Според лидера на БСП - лява България Михаил Миков най-големият проблем на столицата в момента е разделянето й на части. В някои се инвестира много, в други изобщо.

Председателят на Градската организация на БСП Калоян Паргов заяви, че в предизборната кампания социалистите ще посочат негативите на управлението като лошото разпределение на бюджета на столицата, в който приоритет имат ре ремонтите, а не здравеопазването и образованието.

На кметските избори през октомври кандидатът за кмет на социалистите ще се изправи срещу настоящия градоначалник Йорданка Фандъкова.

Още в репортажа на Борислав Петров:

 

 

fallback
Още от България
fallback