В петък патриотите казват дали ще оттеглят подкрепата си към правителството

С Борисов говорили час и половина за битовата престъпност

02.07.2015 | 15:51 Редактор: Васил Детелинов
В петък патриотите казват дали ще оттеглят подкрепата си  към правителството

Патриотичният фронт умува още ден преди да каже окончателно оттегля ли се от управляващото мнозинство. Близо 2 часа Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и премиера Бойко Борисов търсиха решения на поставените от патриотите 7 искания свързани с битовата престъпност, бежанците и незаконните постройки. В разговорите при премиера са участвали -вицепремиерът Румяна Бъчварова, финансовият министър Владислав Горанов и председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

  "Голяма част от тези условия са изпълнени. Не е толкова важно дали са изпълнени защото има и неизпълнени. Важното е какво решение ще вземе нашата коалиция . Поне за нас е важно решението. Ще го вземем на заседание на групата, защото има точки, по които още се работи . - каза Валери Симеонов.

 

 "Ясно е че точките свързани с енергетиката, битовата престъпност, няма как да се случат за един месец. Ние искахме ясни мерки, по които да почне да се работи . Започне ли да се работи –решаването на проблема с битовата престъпност е процес."- обясни Красимир Каракачанов.