ПОК "Съгласие" АД отпразнува своя 20 годишен юбилей

Стилен коктейл събра отбрани гости, клиенти, партньори и трима тенори

15.05.2015 | 21:58 Редактор: Борислав Петров
ПОК

Със стилен коктейл, с отбрани гости, с клиенти и партньори, на 15 май 2015 г. пенсионноосигурителна компания „Съгласие” отбеляза своята 20-та годишнина.

Създадена на 9 май 1995 г., компанията бележи непрекъснат подем в своята дейност. С двадесетгодишна традиция в допълнителното пенсионно осигуряване „Съгласие” си спечели имидж на дългогодишен и сигурен партньор в сферата на пенсионното осигуряване. Политиката, която води мениджърският екип, доказа своята правилна посока, като това се отрази и върху постигнатите резултати. Юбилеят даде повод да се направи равносметка за непрестанното развитие.

В своята реч главният изпълнителен директор на „Съгласие” Милен Марков отбеляза изминалите две десетилетия като 20 години внимание към предлаганите пенсионни продукти и грижа към осигурените лица. 

Програмата за вечерта включваше още изпълнения на тримата талантливи тенори – Георги Петров, Веселин Вачев и Борис Луков, които изпълниха за гостите на събитието някои от най-известните класически арии и евъргийни. Юбилеят продължи до късно с много изненади, наздравици и пожелания за нови успешни сътрудничества и бъдещи успехи.

ПОК „Съгласие“ АД е основана на 9 май 1995. В момента в компанията работят 178 служители и над 6000 посредници в цялата страна, по данни на фирмения сайт на компанията. ПОК „Съгласие“ има 53 офиса в цялата страна. По данни на КФН компанията има 11,95% пазарен дял към края на 2014.

Как протече рожденият ден вижте в следващото видео: