Маскирани ученици удрят, псуват и гонят хора по улиците на Варна (+ВИДЕО)

Агресивните младежи си набелязват възрастни хора

23.10.2024 | 09:42 Редактор:

Група ученици тормози хора по улиците на Варна. Видеа от агресивното поведение на момчетата бяха публикувани в социалните мрежи. Една от жертвите им е мъж на спирка, който нападат първоначално вербално, замахват му с юмруци и го пропъждат от спирката с ритници и псувни.

Момчетата са прикрили лицата си с шалове. 

"Моля, администраторите да одобрят публикацията ми, защото е много притеснителна! Става въпрос за една банда деца от гр. Варна, които пребиват, тормозят и обират беззащитни хора по улиците, снимат с телефоните си и разпространяват и се гордеят с тях. Единият, който е главен "главатар" на тази банда е въпросното дете на снимката набор 011, а другите все още не са установени. Правят се на скинари, скинхедс или каквито там се мислят и си избиват комплексите. Има много клипчета, но ще постна част да придобиете представа... Моля, полицията в град Варна да се сезира по въпроса.", пише към публикуваното видео.
 

"Ужас! Това са нечии любими дечица ,отгледани с много грижи и любов. Ето го резултатът -възпитани, чувствителни и интелигентни същества(поне замисъла е бил такъв ,надявам се). Получило се е обаче нещо като филм на ужасите, а това е първа серия все още", коментира кадрите Светлана Стефанова.

Оказва се, че това не е единствената жертва на момчешката банда. При друг случай са съборили мъж на тревата и са започнали да го ритат.

Много от коментиращите питат защо не е подаден сигнал за агресивните младежи в полицията. Сред отговорите има и такива как полицаите нищо няма да им направят, а трябва превъзпитание, според някои - с шамари.

Видео: Facebook/Варна


2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 дни
"Правят се на скинари, скинхедс или каквито там се мислят и си избиват комплексите. " - Но нападат старци? Хм ... явно бъркате терминологията. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 дни
Лошото е, че са малки келеменца. Някой ще посегне, да ги удари и ще ги убие на място ... Сигнализирай за неуместен коментар