Некачествено асфалтиране след приключен ремонт на варненска улица

В Helpbook получихме сигнал за системно нарушаване на обществения ред в града

22.10.2024 | 22:43 Редактор:
Системно се нарушава и общественият ред.
Системно се нарушава и общественият ред.

В платформата на Helpbook.info ни изпратиха множество снимки от приключен ремонт на варненска улица. Същият е извършен като "лисицата с опашката" - некачествено асфалтиране с дупки между стар и нов асфалт, разхвърлени остатъчни строителни материали по и без това счупения и липсващ на места тротоар.

Отвратителна гледка представлява и друга варненска улица: "Не се почистват насипните отпадъци със седмици, целият район е замърсен, жълтият контейнер за събиране на хартия е счупен от повече от един месец и не се подменя".

Сигнализираха ни и за системно нарушаване на обществения ред: "Пред вход на улица "Зюмбюл" 10 има незаконно построена беседка. Всяка вечер се събират, пият, викат и се пуска силна музика. Многократно е сигнализирано на тел. 112, но ефектът е нулев. Полиция изобщо не идва или ако дойде - само ги предупреждава. Вечер не може да се спи от шума".

В платформата на Helpbook.info можете да подадете оплакване към отговорните институции, които да предприемат действия по решаване на проблема и да бъдете уведомени писмено за предприетите мерки.

Снимка: Helpbook