fallback

Пускат поетапно парното в София от понеделник

Отворете вентилите на радиаторите на максимална степен

20.10.2024 | 12:50 Автор: Деси Николова

От 21.10.2024 г. (понеделник) поетапно ще започне подаването на топлинна енергия към клиентите на "Топлофикация София", като първо ще бъдат топлозахранени училища, детски градини и здравни заведения, а след това и административните и жилищни сгради.

Дружеството напомня:

  • Отворете вентилите на радиаторите на максимална степен, за да избегнете необходимостта от допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението.
  • Проверете електронните си уреди за дялово разпределение. Ако дисплеят им е угаснал, незабавно потърсете съдействие от обслужващата ви фирма – топлинен счетоводител.

Преди пускането на отоплението, приключете всички ремонти и запълнете източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, тъй като това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил.

"Топлофикация София" ЕАД предоставя възможност на клиентите, които желаят включване на отоплението в сградата на по-късен етап, да подадат заявление в обслужващия ги топлорайон, придружено с подписано решение от общото събрание на етажната собственост.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от България
fallback